1.

اثرات تغذیه مقادیر متفاوت انرژی و پروتئین غیر قابل تجزیه در جیره‌ گاوهای آبستن سنگین روی سلامتی و توان تولیدی آنها پس از زایش

دوره 35، شماره 3، خرداد 1383
حمید امانلو؛ عبدالرحیم شرافت‌پور؛ علی نیکخواه

2.

اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 343-353
هاجر عسگری؛ سید محمد علی جلالی؛ مصطفی فغانی؛ آذر همت زاده

3.

تاثیر کنجاله سویای عمل آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 خرداد 1402
معصومه نوروزی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

4.

تغییر نسبت جنسی نوزادان موش صحرایی در پاسخ به مکمل پتاسیم جیره

دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 227-230
محمدسعید صالحی؛ امین تمدن؛ محجوب واحدی؛ فرهاد رحمانی فر؛ محمدرضا جعفرزاده شیرازی؛ معصومه آغازی

5.

جداسازی عوامل قارچی توکسین زا و غیرتوکسین زا از جیره های غذایی دامی ارسالی به مرکز قارچ شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران

دوره 59، شماره 3، آبان 1383
دکتر علیرضا خسروی؛ دکتر حجت اله شکری؛ دکتر رامک یحی رعیت؛ مینو سلطانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب