1.

The inhibitory effects of Lactobacillus fermentum, Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus paracasei isolated from yoghurt on the growth and enterotoxin A gene expression of S. aureus

دوره 11، شماره 2، تابستان 2017، صفحه 191-201
Ali Misaghi؛ Mahnoosh Parsaeimehr؛ Afshin Akhondzadeh؛ Taghi Zahraee salehi؛ Hassan Gandomi؛ Maryam Azizkhani

2.

Wound healing activity of Origanum vulgare against surgical wounds infected by Staphylococcus aureus in a rat model

دوره 9، شماره 2، پاییز 2015، صفحه 135-142
Hamid-reza Moslemi؛ Meysam Tehrani-sharif؛ Saeed Mohammmadpour؛ Alireza Makhmalbaf؛ Khatereh Kafshdouzan؛ Tannaz Ahadi؛ Ramin Mazaheri Nezhad Fard

3.

تعیین میزان pH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ استافیلوکوکوس ارئوس با استفاده از اسیدهای آلی و معدنی در حرارتهای مختلف نگهداری

دوره 57، شماره 2، تابستان 1381
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر عبداله جمشیدی؛ دکتر بهار شمشادی

4.

شناسایی باکتری‌های رایج ورم پستان در تانک شیر گاوداری‌ها ‌ با روش PCR

دوره 63، شماره 1، بهار 1387، صفحه 69-73
مهدی وجگانی؛ سید مصطفی پیغمبری؛ حسن حکیمی

5.

مدل سازی رشد فاکتوریال استافیلوکوکوس آرئوس، متاثر از عوامل pH، غلظت نمک، میزان تلقیح، حرارت و زمان نگهداری

دوره 57، شماره 1، بهار 1381
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر عبدالله جمشیدی؛ دکتر افشین آخوندزاده

6.

مطالعه و مدل سازی میزان رشد استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای آماده تجاری متاثر از عوامل انتخابی رشد

دوره 57، شماره 3، پاییز 1381
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر علی فضل آرا


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.