1.

اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 245-254
محسن افشار منش؛ مریم رضائی پور؛ محمد سالارمعینی

2.

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

3.

بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 459-469
زهرا بختیاری؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشار منش

4.

تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ̎های- لاین W-36 ̎

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 19-29
علیرضا صفامهر؛ هادی عطارحسینی

5.

تأثیرسینبیوتیک بر فراسنجه‌های خونی، عملکرد تولید، کیفیت تخم‌مرغ و قدرت جوجه‌درآوری در مرغ‌های مادر گوشتی

دوره 69، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 65-71
حسین فلاح؛ اردشیر محیط؛ زربخت انصاری

6.

تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-8
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب