1.

اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد دالاق

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 389-398
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ جواد زارعی

2.

اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای میش‌های دالاق

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 71-81
کامل عموزاده آرائی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ محمد اسدی؛ کتایون مهرانی

3.

اثر شکل‌های مختلف کروم بر تغییرات وزنی و آزمون تحمل گلوکز و انسولین میش‌های افشار در دوره انتقال تحت تأثیر تنش گرمایی

دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 33-44
محمد اسدی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

4.

تأثیر سطوح مختلف خیساب ذرت جایگزین‌شده با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، خصوصیات تخمیری شکمبه و فراسنجه‌های خونی میش‌های شیرده دالاق

دوره 26، شماره 4، دی 1403، صفحه 447-459
مقصد صحنه؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب