1.

اثر برشته‌کاری صنعتی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا

دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 311-326
مهشید پارسایی؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد؛ مهرداد نیاکوثری

2.

بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 363-377
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده؛ پریسا قاسمی

3.

تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم‌کالری بر کیفیت ورقه‌های موز خشک شده

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 91-100
غنیه رویتع؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد

4.

شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 271-285
عباس میرزایی؛ حسن آزرم؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده

5.

ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 183-195
مرضیه ویسکرمی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب