تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,757 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,113,258 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,877,737 |
1. | Effects of Infrared cooking techniques and Balangu (Lallemantia royleana) gum concentration on quality characteristics and stress relaxation of chicken nugget | |
دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 26-36 | ||
Delasa Rahimi؛ Mahdieh Hasani؛ Mahdi Kashaninejad | ||
2. | Prediction of the changes in physicochemical properties of key lime juice during IR thermal processing by artificial neural networks | |
دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 95-100 | ||
Sara Aghajanzadeh؛ Mohammad Ganjeh؛ Seid Mahdi Jafari؛ Mahdi Kashaninejad؛ Aman Mohammad Ziaiifar | ||