1.

اثرات منابع مختلف کربوهیدرات‌های غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 545-555
سمیه فتحی؛ علی اسدی الموتی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محمدعلی نوروزیان

2.

بررسی ترکیب شیمیای و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل آور عمل آوری شده با اوره

دوره 23، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 191-200
منصور دهقانی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محمدعلی نوروزیان

3.

تأثیر اسید آسکوربیک و سالیسیلات پوشش‌دار بر عملکرد و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین تازه‌زا تحت تنش گرمایی

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 211-221
مهدی دهقانی سانیج؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده؛ علی اسدی الموتی

4.

تأثیر افزودن خوراک گلوتن ذرت خشک بر روی ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری ذرت علوفه‌ای سیلو شده به روش‌های آزمایشگاهی و دام زنده ( برون تنی و درون تنی)

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 23-35
حسن فضائلی؛ فرشید میرزایی؛ احمد افضل زاده؛ محمدعلیl نوروزیان؛ مهدی نادعلیان؛ هادی حسینی

5.

تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش ‏پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره ‏های پرواری لری ‌ـ ‌‌بختیاری

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 11-20
مهدی دهقانی سانیج؛ احمد افضل‌زاده؛ کامران رضایزدی؛ محمدعلی نوروزیان

6.

تأثیر منابع گوناگون روی بر عملکرد، غلظت مواد معدنی و فراسنجه‏های خون بره زندی

دوره 15، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 109-115
مختار ملاکی؛ محمد علی نوروزیان؛ علی‌اکبر خادم

7.

تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی

دوره 16، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 93-101
نسرین حسین پور؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل زاده

8.

تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن

دوره 21، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 209-221
حسین بیاتانی؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده

9.

گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه

دوره 23، شماره 1، بهار 1400، صفحه 13-20
بهنام روشنی؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.