1.

بررسی اثر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس نعناع بر ویژگی‌های انبارمانی تخم‌مرغ

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 229-239
بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ مهران نوری؛ شیما جلدانی

2.

بررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانه‌های انار

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 67-76
حسن برزگر؛ اکبر جوکار؛ مرضیه اسلامی

3.

بررسی خواصی فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر همی‌سلولز- ژلاتین

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 609-619
حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ مینا حسن زاده

4.

تأثیر زمان تیمار آنزیمی‌ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب‌پنیر

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 519-527
فرزانه کوراوند؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب