تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,766 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,209,582 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,957,690 |
1. | ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ | |
دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 327-337 | ||
مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده | ||
2. | تأثیر زمان تیمار آنزیمیترانسگلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آبپنیر | |
دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 519-527 | ||
فرزانه کوراوند؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی | ||
3. | تاثیر کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای نان بربری | |
دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 333-342 | ||
زهرا توان؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی؛ حسین جوینده | ||
4. | ویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر | |
دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 183-195 | ||
مرضیه ویسکرمی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا | ||