تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,228 |
تعداد مقالات | 67,750 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,080,771 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,819,072 |
1. | اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی | |
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 147-155 | ||
مسعود دهخدا؛ فرامرز خدائیان؛ سارا موحد | ||
2. | ارزیابی ویژگیهای شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیکهای بدون گلوتن حاوی صمغهای زانتان و کربوکسی متیل سلولز | |
دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 173-178 | ||
سارا موحد؛ سارا رنجبر؛ حسین احمدی چناربن | ||
3. | تأثیر صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی | |
دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 31-36 | ||
سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن؛ مهرماه وفائی | ||