1.

اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 147-155
مسعود دهخدا؛ فرامرز خدائیان؛ سارا موحد

2.

ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیک‌های بدون گلوتن حاوی صمغ‌های زانتان و کربوکسی متیل سلولز‏

دوره 44، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 173-178
سارا موحد؛ سارا رنجبر؛ حسین احمدی چناربن

3.

تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 31-36
سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن؛ مهرماه وفائی

4.

دانش مقایسه ای تأثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌ های گندم و ذرت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 فروردین 1400
ایدا ذوالعلمین؛ سارا موحد؛ محمد حسین عزیزی؛ حسین احمدی چناربن


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.