دهخدا, مسعود, خدائیان, فرامرز, موحد, سارا. (1394). اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی. , 46(2), 147-155. doi: 10.22059/ijbse.2015.55672
مسعود دهخدا; فرامرز خدائیان; سارا موحد. "اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی". , 46, 2, 1394, 147-155. doi: 10.22059/ijbse.2015.55672
دهخدا, مسعود, خدائیان, فرامرز, موحد, سارا. (1394). 'اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی', , 46(2), pp. 147-155. doi: 10.22059/ijbse.2015.55672
دهخدا, مسعود, خدائیان, فرامرز, موحد, سارا. اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی. , 1394; 46(2): 147-155. doi: 10.22059/ijbse.2015.55672


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب