1.

ارزیابی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه .(‌‌)Satureja hortensis L و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی آن با عصاره‌های آبی و الکلی

دوره 68، شماره 2، تیر 1392، صفحه 183-190
ابوالفضل کامکار؛ فهیمه توریان؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ نبی شریعتی فر

2.

بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و درجه نگهداری بر روی میزان رشد E.COLI 0157:H7 در همبرگر با استفاده از سیستم HURDLE TECHNOLOGY

دوره 63، شماره 3، مهر 1387، صفحه 247-252
نگین نوری؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوند زاده؛ علی میثاقی؛ مجید علیپور اسکندانی؛ فهیمه توریان

3.

بررسی شیوع و شدت آلودگی به کیست هیداتیک در گاومیشهای کشتارشده ‌کشتارگاه شهر ارومیه

دوره 64، شماره 3، مهر 1388
افشین آخوندزاده بستی؛ نوردهر رکنی؛ بهادر حاجی محمدی؛ سیدشمس الدین اطهاری؛ علی میثاقی؛ حسن گندمی نصرآبادی

4.

بررسی گونه‌های ویبریو‌ ‌در میگو‌های پرورشی (‌Paeneus indicus) و دریایی ‌(‌Paeneus semisulcatus) صید شده در استان بوشهر

دوره 62، شماره 3، مهر 1386، صفحه 307-310
افشین آخوندزادهبستی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ علی میثاقی؛ مهدی سلطانی؛ حسین اسماعیلی

5.

تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC11778 در سوپ جو تجارتی

دوره 64، شماره 1، فروردین 1388
مجید علیپور اسکندانی؛ علی میثاقی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ تقی زهرایی صالحی؛ سعید بکایی؛ نگین نوری

6.

تشخیص و آنتی بیوگرام استافیلوکوکوس ارئوس در نمونه‌های شیر غیر پاستوریزه استان تهران به روش‌ Multiplex PCR ‌ و مقایسه با کشت میکروبی

دوره 63، شماره 4، دی 1387، صفحه 321-326
دلاور شهباز زاده؛ دلاور شهباززاده؛ علی میثاقی؛ محمدرضا پورشفیع

7.

مهار رشد و تغییرات مورفولوژیکی پنی سیلیوم سیترینوم در پاسخ به اسانس آویشن شیرازی

دوره 67، شماره 4، دی 1391، صفحه 307-312
علی میثاقی؛ علی میثاقی؛ ‌افشین آخوند زاده بستی؛ حمید رضا قیصری؛ علیرضا خسروی؛ حسن گندمی؛ هادی ابراهیم نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب