1.

بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 351-360
مهران مسلمی؛ عبدالله قربانی

2.

بررسی اثر عصاره گیاه مرزنجوش (Oriyganum vulgare) بر کیفیت ماندگاری فیله کپور علفخوار بسته بندی شده در خلاء و نگهداری شده در یخچال

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 264-273
مهران مسلمی؛ نرگس اسکو؛ روزبه عابدی؛ سید ولی حسینی

3.

بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 416-423
عاطفه مسلمی اجارستاقی؛ مهران مسلمی؛ سهیل ایگدری؛ سید ولی حسینی؛ روزبه عابدی

4.

تأثیر کوددهی، تولید و انتقال فیتوپلانکتون بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و تغییرات پلانکتون‌ها در استخر‌های پرورشی بچه ماهیان کپور‌های چینی

دوره 77، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 173-183
غلامرضا رفیعی؛ مهران مسلمی؛ مهرداد فرهنگی؛ هادی پورباقر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب