1.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 185-197
طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی

2.

تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix)

دوره 73، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 229-240
اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ سید میثم اشرفی

3.

مقایسه ویژگی‌های فیزیکو-شیمیایی و تعیین خصوصیات کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگوی ببری سیاه (Penaeus monodon) به دو شیوه مرسوم

دوره 74، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 247-258
پروا سفری؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ محمد رضا واعظی؛ علی اصغر بهنام قادر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.