1.

اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 71-81
حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود علیرضایی؛ رضا شهسواری؛ صدیقه قاسمی

2.

تأثیرافزودن تفالۀ اسانس‌گیری‌شده مرزۀ خوزستانی به جیرۀ بره‌های پرواری بر پویایی تولید گاز به روش آزمایشگاهی

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 163-171
سیده سهیلا نوشادی؛ آرش آذرفر؛ داریوش علیپور؛ حشمت‌الله خسروی نیا

3.

تأثیر افزودن موننسین و متافیکس به جیره بر تولید و ترکیب شیر، فراسنجه های شکمبه و متابولیت‌های سرم خون در گاوهای شیردۀ هلشتاین

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 245-260
آرش آذرفر؛ یونس ستاری کرکزلو؛ علی کیانی؛ حشمت ا... خسروی نیا؛ مجید خالداری

4.

تأثیر تزریق روغن زیتون به درون کیسۀ زرده بر عملکرد رشد و توسعه سینه در جوجۀ گوشتی متأثر از تنش گرسنگی پس از تفریخ

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 153-161
زهرا خرمی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ اکبر چراغی

5.

تأثیر موننسین و متافیکس بر قابلیت هضم ظاهری موادمغذی، تولید و ترکیب شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 465-476
احمد قاسمی؛ آرش آذرفر؛ علی کیانی؛ حشمت‌اله خسروی نیا

6.

عملکرد تولیدی و توسعة عضلة سینه در جوجة گوشتی متأثر از تنش گرسنگی پس‌از تفریخ در پاسخ به تزریق گلوکونات‌کلسیم

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 93-101
جعفر آروان؛ حشمت اله خسروی نیا؛ سعید محمدزاده

7.

قابلیت هضم چربی‌ها، غلظت اجزای چربی و هورمون‌های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشۀ مرغ‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 261-272
میر حسن بیرانوند؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش اذرفر؛ عزت اله رفیعی علوی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.