1.

آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 119-131
رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

2.

بررسی تاثیر نوع غذا بر میزان تجمع مایکوسپرین‌ها در Artemia urmiana و parthenogenetic Artemia

دوره 65، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 183-193
ساناز خسروی؛ صابر خدابنده؛ ناصر آق؛ مهدیه بختیاریان

3.

بررسی ترکیبات بیوشیمیایی و کلاسه های چربی ناپلی و بیومس Artemia franciscana غنی شده با لسیتین سویا

دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 93-102
هادی جمالی؛ نصرا... احمدی فرد؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق؛ انریک گیسبرت

4.

تاثیر نسبت‌های اسیدهای چرب لینولئیک به لینولنیک بر عملکرد رشد، ضریب تبدیل غذایی، شاخص‌های احشایی و کبدی مولدین ماهی گورامی سه‌خال (Trichopodus trichopterus) در این مطالعه اثرات سطوح مختلف از نسبت دو اسیدچرب لینولئیک به لینولنیک (LA/LNA) شامل نسبت‌های شاهد، 5/0، 1، 2، 4 و 8 بر عملکرد رشد، ض

دوره 74، شماره 1، بهار 1400، صفحه 17-30
صالح سیفی برنجستانکی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ حسین اورجی؛ ناصر آق


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.