1.

اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک

دوره 59، شماره 2، تابستان 1383
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر عبدالمجید چراغعلی؛ دکتر هدایت حسینی؛ دکتر مهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر ایرج نوروزیان؛ دکتر عبدالحکیم عبداله زاده

2.

اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک

دوره 57، شماره 2، تابستان 1381
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی

3.

بررسی شیوع بافتهای غیرمجاز در کالباس خشک ممتاز براساس تعیین شاخص های شیمیایی هیدروکسی پرولین و کلاژن مربوط به کارخانه های تولید کننده این فرآوردهها در تهران

دوره 60، شماره 1، بهار 1384
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر محمود بهروزی؛ دکتر نوردهر رکنی

4.

بررسی شیوع ضایعات ضبط شده گوسفندان اعزامی به کشتارگاه لواسان

دوره 54، شماره 2، تابستان 1378
دکتر سعید بکایی؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سید حسین حسینی؛ دکتر زهرا حسینی نسب

5.

بررسی هیستولوژیک وهیستومتریک کالباس های حرارت دیده

دوره 52، شماره 1، بهار 1376
دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر مریم رضائیان؛ دکتر ارمغان دیانی دردشتی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.