1.

تعیین کننده های تمایل به خرید مجدد بیمه محصولات کشاورزی

صفحه 523-530
غلامحسین زمانی؛ مسعود یزدان پناه

2.

شناسایی و مقایسه ویژگی‌های اقتصادی - اجتماعی مؤثر بر اجرای عملیات تراس‌بندی در چارک‌های درآمدی کشاورزان (مطالعه موردی: آبخیز چمانی استان گلستان)

صفحه 531-540
معصومه نصیری؛ علی نحفی نژاد؛ علی دریجانی؛ امیر سعدالدین

3.

بررسی اثر مولفه‏های فرهنگ سازمانی بر عملکرد شغلی کارشناسان ترویج کشاورزی

صفحه 541-550
حمید کریمی گوغری؛ احمد رضوانفر؛ سید یوسف حجازی

4.

بررسی قابلیت‌های حرفه‌ای مشاوران ترویجی استان‌های لرستان و خوزستان: دیدگاه مشاوران

صفحه 551-559
مصطفی مرادی کفراج؛ سید محمود حسینی؛ سیامک بهرامی؛ سید یعقوب هاشمی

5.

عوامل مؤثر بر بکارگیری فناوری اطلاعات در مدیریت گاوداری‌های صنعتی شیری (مورد: غرب استان تهران)

صفحه 561-572

6.

بررسی و تحلیل نیازهای آموزشی مرتعداران در شهرستان زنجان (مطالعه موردی: روستای اورتابلاغ)

صفحه 573-584
روح اله رضایی؛ لیلا صفا

7.

بررسی رابطه بین نگرش به یادگیری و عوامل انگیزاننده یادگیری دانشجویان در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران

صفحه 585-594

8.

بررسی عوامل موثر بر میزان پذیرش سیستم‌های‌آبیاری نوین، در بین کشاورزان شهرستان‌های زنجان و خدابنده

صفحه 595-605
غلامرضا پزشکی راد؛ سمیه مصطفوری؛ اسماعیل کرمی دهکردی

9.

تحلیل عوامل مؤثر بر تولید و توسعه گلخانه‌های گل و گیاه زینتی شهرستان آمل

صفحه 607-614
شاپور ظریفیان؛ مجید جباری؛ باب اله حیاتی؛ قادر دشتی

10.

بررسی و شناسایی نیازهای آموزشی اعضاء تشکل‌های آب‌بران در استان خوزستان (مطالعه موردی: شبکه آبیاری رامشیر)

صفحه 615-624
طهماسب مقصودی؛ مهران مومن غریب؛ علی نیازی

11.

بررسی عوامل مؤثر بر نگرش‌رایانه‌ای کارشناسان ترویج کشاورزی شهرستان کرمانشاه

صفحه 625-636

12.

راهبردهای توسعه جامعه عشایری استان خوزستان

صفحه 637-646
حمید ییلاق چغاخور؛ محمد مهدی محمودی

13.

ویژگی‌های کاربرد نظام یادگیری سیار در تعاونی‌های کشاورزی

صفحه 647-660

14.

بررسی دلایل عدم پذیرش طرح یکپارچه سازی اراضی و ارایه راهکارهایی برای یکپارچه سازی اراضی کشاورزی (مطالعه موردی: دهستان زاینده‌رودشمالی شهرستان فریدن)

صفحه 661-675
سید علیرضا قدیمی؛ سید رضا اسحاقی؛ پوریا نصرآبادی؛ موسی اعظمی

15.

تبیین نقش مشارکت زنان روستایی در توسعه روستایی (مطالعه موردی دهستان شاوور شهرستان شوش)

صفحه 677-692
هستی فتوتی؛ مسعود برادران؛ سیروس سلمانزاده؛ منصور غنیان

16.

مقایسه سیستم تقاضای تقریباً ایده آل و مدل روتردام برای شیر و فرآورده‌های لبنی

صفحه 693-703
سعید یزدانی؛ حبیبه شرافتمند

17.

بررسی راهکارهای توسعه کارآفرینی در شرکت‌های خدمات مشاوره‏ای، فنی و مهندسی کشاورزی استان اصفهان

صفحه 705-713
حسام الدین غلامی؛ احسان قلی فر؛ جواد قاسمی؛ مسیب بقایی

18.

پیکر بندی کارآفرینی سازمانی در توسعه یادگیری سازمانی در سازمان ترویج کشاورزی ایران با استفاده از مدل یابی معادلات ساختاری

صفحه 715-725
امیر علم بیگی؛ ایرج ملک محمدی؛ سید محمد مقمی

19.

آزمون قیمت واحد در بازار دانه ‌های روغنی ایران نسبت به قیمت جهانی (مطالعه موردی: ذرت، سویا، پنبه)

صفحه 727-736
امیرحسین چیذری؛ مهدی نعمتی

20.

تحلیلی بر تمایل دانشجویان به ایجاد کسب وکارهای کوچک (مورد مطالعه: دانشجویان تحصیلات تکمیلی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه)

صفحه 737-749
مسلم سواری؛ محمد ادریس اله ویسی؛ علی اصغر میرک زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب