1.

ارایه طرح، ساخت و ارزیابی نشاکار گلدانی

سید مهدی حسینی؛ محمد لغوی

2.

بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون

عباس اکبرنیا؛ حسین مبلی؛ اسداله اکرم؛ منوچهر حامدی؛ شاهین رفیعی

3.

اثر ارتعاشات حمل و نقل بر روی مدول الاستیسیته هندوانه رقم کریمسون سوئیت

فیض اله شهبازی؛ علی رجبی پور؛ سید سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی

4.

شبیه‌سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن

شاهین رفیعی؛ تیمور توکلی هشجین؛ محمدهادی خوش تقاضا

5.

ارزیابی مزرعه‌ای دقیق کار سمبه‌ای با موزع صفحه‌ای مجهز به واحد کودکار جهت کشت ذرت

احمد امیدی؛ سیدحسین کارپرورفرد

6.

ارائه طرح و ارزیابی مزرعه ای وسیله کمک جدا کننده در کمباین برای برداشت کلزا

محمدمهدی شهاب زاده؛ سعادت کامگار؛ محمدحسین رئوفت

7.

ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر

محمد اسماعیل خراسانی فردوانی؛ رضا علیمردانی؛ محمود امید

8.

بررسی خواص فیزیکی و مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گردو

عزیز ابراهیمی؛ محمد شریفی؛ شاهین رفیعی؛ محمدرضا فتاحی مقدم

9.

مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخص‌سازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)

آرزو باباجانی؛ خلیل کلانتری؛ احمد رضوانفر؛ حسین شعبانعلی فمی

10.

تعیین ضریب انتشار حرارت کود گاوی با استفاده از حل یک بعدی معادله فوریه

محمدامین نیری؛ محمدحسین کیانمهر؛ اکبر عرب محمدحسینی؛ سیدرضا حسن بیگی بیگدلی

11.

مقایسه روش‌های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان

تیوا کفیلی؛ سیدهادی رضوی؛ زهرا امام جمعه؛ غلامرضا صالحی جوزانی؛ محمدرضا نقوی

12.

تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس

سهراب معینی؛ مونا تاجزاده

13.

تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا

مصطفی کرمی؛ محمدرضا احسانی؛ محمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب