1.

بررسی انتقال جرم و سینتیک خشک کردن موسیر به روش مایکرویو

صفحه 1-12
حبیب اله عباسی؛ نرگس لایقی نیا؛ فاطمه بی باک؛ صفورا کریمی

2.

پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus

صفحه 13-25
کامران خیرعلی پور؛ حجت احمدی؛ علی رجبی‌پور؛ شاهین رفیعی؛ محمد جوان نیکخواه؛ دیگویر جایاس؛ کالیرامش سیلیوریو؛ علی ملیحی پور

3.

بررسی مصرف انرژی و آلاینده‌های زیست‌محیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان بروجرد)

صفحه 27-36
محمد شریفی؛ شمسی سودمندمقدم؛ اسداله اکرم

4.

پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند

صفحه 37-53
مرضیه قربانی؛ محمدحسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ علی اسدی الموتی؛ رضا صادقی

5.

بهینه‌سازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه

صفحه 55-65
رضا امیری چایجان؛ بهنام علایی؛ محمد حسین عزیزی

6.

اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین

صفحه 67-77
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی

7.

بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیست‌گاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بی‌هوازی

صفحه 79-93
نرگس نوری؛ عباس عساکره؛ محسن سلیمانی

8.

تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی

صفحه 95-106
جعفر قرگوزلو؛ انوشه رحمانی؛ مسعود هماپور؛ لادن رشیدی

9.

ارزیابی عملکرد ماشین خرمن‏کوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی

صفحه 107-117
حمیدرضا خلیفه؛ مجید رهنما؛ نواب کاظمی؛ رسول معمار دستجردی

10.

انتخاب مناسب‌ترین نوع سم‌پاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی

صفحه 119-129
رسول لقمانپور زرینی؛ داود کلانتری؛ اسداله اکرم؛ سامان ملاپور

11.

مدل‌سازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینه‌سازی بر پایه شبیه‌سازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1

صفحه 131-145
سید جواد سجادی؛ سلیمان حسین پور؛ شاهین رفیعی

12.

مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها

صفحه 147-168
نگار راوش؛ جواد حصاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب