1.

شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین

صفحه 1-11
مریم محمدنژاد؛ قدرت رحیمی؛ ایوب فرهادی

2.

گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه

صفحه 13-20
بهنام روشنی؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده

3.

اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیره‌ی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال

صفحه 21-33
عباس رجایی راد؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ سید امیر حسین مهدوی؛ مسعود برومند جزی؛ میرجا روزماریا ویلکنس

4.

تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز

صفحه 35-45
نوید قوی پنجه؛ محمدحسن فتحی نسری؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر

5.

تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره

صفحه 47-59
امید خراسانی؛ مرتضی چاجی؛ فرشاد باغبان

6.

مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون

صفحه 61-71
مهدیه مهدی زاده گوکی؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ محمدمهدی شریفی حسینی؛ امین خضری؛ زهره حاج علیزاده

7.

تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین

صفحه 73-82
میر حسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی

8.

تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار

صفحه 83-95
حسین محب الدینی؛ امین عشایری زاده؛ وحید جزی

9.

مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن

صفحه 97-107
فرزانه ستاری نجف ابادی؛ اردشیر محیط؛ حسین مروج؛ نوید قوی حسین زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ میثم توکلی

10.

اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس

صفحه 109-120
مهدی کلانی؛ شعبان رحیمی؛ تقی زهرایی صالحی؛ رضا حاجی آقایی

11.

اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

صفحه 121-129
منصور آق ارکاکلی؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ فرید مسلمی پور

12.

اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی

صفحه 131-142
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ علی آقائی؛ محمد نوشاد

13.

اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر

صفحه 143-153
محمد امیدی زاده؛ فرشید خیری؛ مصطفی فغانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب