1.

تکثیر درون‌شیشه‌ای و عاری‌سازی ژنوتیپ‌های برتر محلب (‏Prunus mahaleb‏) از ویروس‌های بذرزاد ‏از طریق گرمادرمانی و کشت مریستم ‏

صفحه 513-522
ملیحه جمشیدیها؛ منصوره کشاورزی؛ مسعود نادرپور؛ ناصر بوذری؛ علی شکیب

2.

بررسی اثر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه‌های بادام تحت ‏تنش شوری

صفحه 523-536
الناز حاتمی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علیرضا قنبری؛ لطفعلی ناصری

3.

تأثیر پرولین بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دو رقم گل حنا (‏Impatiens ‎walleriana‏) تحت تنش شوری

صفحه 537-549
فاطمه روزبهانی؛ صادق موسوی فرد؛ عبدالحسین رضایی نژاد

4.

برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور

صفحه 551-567
روح الله کریمی؛ سعید زارعی

5.

تأثیر روش پوست‌گیری و خشک‌کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی آلوی خشکباری

صفحه 569-578
ملیحه مرشدلو؛ بهرام عابدی؛ غلامحسین داوری نژاد

6.

اثر سولفات منگنز بر تحمل تنش کم آبی دو رقم انگور در شرایط درون‌شیشه‌ای

صفحه 579-588
پرستو قربانی؛ سعید عشقی؛ احمد ارشادی؛ اختر شکافنده؛ فاطمه رزاقی

7.

مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی

صفحه 589-596
مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

8.

تأثیر میکرو و نانوذرات سیلیسیم بر رشد و عملکرد توت‌فرنگی در کشت هیدروپونیک

صفحه 597-609
رحمان یوسفی؛ محمود اثنی عشری

9.

تظاهر ژن کلروپلاستی ‏psbA‏ در رقم های حساس و متحمل گلابی در واکنش به حمله عامل بیماری ‏آتشک و بازدارنده‌های زنجیره الکترونی کلروپلاست و میتوکندری

صفحه 611-620
ندا سمیعی فراهانی؛ حمید عبداللهی؛ سید علیرضا سلامی

10.

اثر قارچ مایکوریزا بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی ‏Teucrium chamaedrys L.‎‏ در شرایط تنش ‏شوری

صفحه 621-632
بیتا دیانتی؛ مسعود ارغوانی؛ عزیزاله خیری؛ ستاره امانی فر

11.

روابط تکاملی برخی از گونه‌های بومادران (‏Achillea spp.‎‏) متعلق به نواحی مختلف ایران‏

صفحه 633-644
الهه فیاض؛ علیرضا عباسی؛ محمدرضا نقوی

12.

تجزیه میانگین نسل‌ها جهت برآورد عمل ژن‌ها و وراثت‌پذیری صفات مرتبط با میوه طالبی ‏‏(‏Cucumis melo L.‎‏)‏

صفحه 645-655
فاطمه امینی؛ نگار تن سازی؛ حسین رامشینی؛ محمود لطفی؛ محسن ابراهیمی

13.

برآورد سازگاری برخی رقم‌ها و ژنوتیپ‌های زیتون در شرایط اقلیمی طارم با استفاده از روش‌های ‏ناپارامتری آماری ‏

صفحه 657-688
امیر عباس تقی زاده؛ رقیه امینیان دهکردی؛ علی اصغر زینانلو

14.

بررسی تنوع شیمیایی اسانس جمعیت‌های طبیعی آویشن شیرازی (‏Zataria multiflora Boiss.‎‏) در ‏استان هرمزگان

صفحه 669-677
سولماز معماری؛ علیرضا یاوری؛ مهدی بیکدلو

15.

تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری

صفحه 679-689
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ علی رضا طلایی؛ حسین لسانی

16.

مقایسه کمی و کیفی رقم‎‌‎های هیبرید و آزاد گرده‌افشان پیاز روزکوتاه در شرایط اقلیمی خوزستان

صفحه 691-703
عبدالستار دارابی

17.

اثر نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی زرین گیاه

صفحه 705-717
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

18.

مطالعه رشد و عملکرد خیار گلخانه‌ای تحت تأثیر هدایت الکتریکی محلول غذایی و تعداد گل در ‏گره

صفحه 719-728
ناصر حیدری؛ مجتبی دلشاد؛ مصباح بابالار؛ رضا صالحی

19.

تأثیر خودگشنی بر صفات کمی و کیفی گلایول رقم آمستردام

صفحه 729-740
محمدحسین عظیمی

20.

ریز ازدیادی گونه ‏Lycium depressum، درختچه بومی ارزشمند قابل استفاده در فضای سبز شهری

صفحه 741-751
لیلا سمیعی؛ هما میرشاهی؛ محبوبه داوودی پهنه کلایی؛ علی تهرانی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب