1.

بررسی خصوصیات فیزیولوژیک، فعالیت آنزیمی و کیفیت نعناع‌فلفلی تحت تاثیر اسید سالیسیلیک، سولفات روی و تنش آبی

دوره 51، شماره 4، دی 1399، صفحه 175-189
فاطمه جهانی؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ حمیدرضا لاریجانی؛ فرشاد قوشچی؛ میثم اویسی

2.

کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 77-85
مهدی فرهودی؛ زهرا امام جمعه؛ محمدرضا احسانی؛ عبدالرسول ارومیه ای


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب