1.

اثر عصاره آبی ریحان بر تغییرات رشد و شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمی خون ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 68، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 397-404
آمنه ذوالفقاری؛ فرید فیروزبخش

2.

اثر عصاره‌های شیرین‌بیان، دارچین و ریحان بر کنترل Fusarium graminearum و بیان ژن‌های اصلی دخیل در زیست‌ساخت زیرالنون

دوره 7، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 58-64
حمیدرضا گنجعلی؛ جواد آبخو؛ ابراهیم دهمرده

3.

ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان (‏Ocimum basilicum L.‎‏) در واکنش ‏به اسید فولویک و کود کامل (‏NPK‏)‏

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 791-802
محمد حسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی خیاط؛ مهدی جهانی

4.

بررسی تنوع مورفولوژیک توده¬های جنس ریحان (Ocimum spp.) بومی ایران

دوره 44، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 227-243
محمد مقدم؛ رضا امید بیگی؛ اعظم سلیمی؛ محمد رضا نقوی

5.

تأثیر غلظت های مختلف متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم های آنتی‌اکسیدانت و محتوی پروتئین کل ریحان

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 103-115
ابراهیم بروکی میلان؛ لیلا حسنی؛ بابک عبدالهی مندولکانی؛ رضا درویش زاده؛ فاطمه خردمند؛ عباس حسنی

6.

مدل‌سازی پاسخ گیاه ریحان به تنش آبی در سطوح متفاوت رطوبتی

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 163-171
مهدی سرائی تبریزی؛ مهدی همایی؛ حسین بابازاده؛ فریدون کاوه؛ مسعود پارسی‌نژاد پارسی‌نژاد

7.

مدل‌سازی جذب آب به‌وسیلۀ گیاه ریحان در شرایط تنش‌های هم‌زمان آب، شوری و کمبود نیتروژن

دوره 5، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 153-167
حسین بابازاده؛ مهدی سرائی تبریزی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.