1.

Anti-carcinogenic effects of Satureja khuzistanica and Zataria multiflora essential oils on K562 cell line proliferation

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 127-132
Shller Khakzad؛ Fatemeh Rahmani؛ Mohammad Hojjati؛ Mohammad Reza Tabandeh

2.

Comparative Chemical Composition of Essential Oils in Dill (Anethum graveolens L.) Ecotypes: Focus on Univariate and Factor Analysis

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 81-90
Mehdi Mohebodini؛ Karim Farmanpour-Kalalagh

3.

Comparison and Correlation of the Compositions in Volatile Constituents from Different Parts of Summer Savory (Satureja hortensis L.)

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 295-304
Karim Farmanpour-Kalalagh؛ Mehdi Mohebodini؛ Naser Sabaghnia

4.

Evaluation of Essential Oil in Satureja spicigera (c. Koch) Boiss. in Dry Farming under the Effect of Different Organic Fertilizers and Plant Densities

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 319-332
Borzou Yousefi؛ Fatemah Sefidkon؛ Hooshmand Safari

5.

The Application of Essential Oils and Silver Nanoparticles for Sterilization of Bermudagrass Explants in In Vitro Culture

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 131-140
Mina Taghizadeh؛ Mousa Solgi

6.

اثر اسانس‌ مرزه خوزستانی، رشینگری، کارواکرول و قارچ‌کش بنومیل بر بازدارندگی رشد قارچ Botrytis cinerea Pres.: Fr. عامل بیماری پوسیدگی خاکستری میوه

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 531-540
مصطفی درویش نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ بهرام دلفان

7.

اثر دما بر متابولیت ها و بیان برخی از ژن‌های مسیر بیوسنتز تیمول و کارواکرول در آویشن باغی (Thymus vulgaris)

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 195-205
ولی اله محمدی؛ بهنام مندک؛ جواد هادیان؛ حسن زینالی خانقاه

8.

ارزیابی تأثیر ضدباکتریایی کارواکرول به‌‌تنهایی و در ترکیب با آنتی‌بیوتیک سفکسیم در برابر باکتری اشریشیا کلی 7H : 157O

دوره 78، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 67-76
سپیده اسدی؛ بهار نیری فسایی؛ تقی زهرایی صالحی؛ رامک یحیی رعیت؛ نعمت شمس

9.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس پنج اکسشن مرزه گونه Satureja mutica Fisch. & C.A.Mey. در شرایط زراعی کردستان

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 15-23
فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفید کن؛ سید رضا طبایی عقدایی؛ بایزید یوسفی

10.

تأثیر اسانس‏های گیاهی و نانوذرات نقره بر ماندگاری گل ‏بریدنی آلسترومریا رقم سوکاری

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 67-78
نادر مددزاده؛ معظم حسن پور اصیل؛ زینب روئین

11.

تأثیر سطوح مختلف سولفات آمونیوم بر رنگیزه‌های نورساختی، میزان و اجزای اسانس مرزۀ تابستانۀ رقم اصلاح‌شدۀ ساترن (Satureja hortensis L. cv Saturn)

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 481-490
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ لیلا تبریزی؛ وحید روشن

12.

مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L. ssp. vulgare) جمع آوری شده از جنوب چالوس در مراحل گلدهی و بذردهی

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 153-159
سیدعلی اندی؛ وحیده ناظری؛ جواد هادیان

13.

مقایسۀ کمی و کیفی اسانس مرزۀ اورامانی Satureja avromanica Maroofi در رویشگاه و مزرعه

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 149-159
فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب