1.

اثر ال- کارنیتین و پودر چربی گیاهی بر کیفیت اسپرم خروس‌ها و ‌باروری و جوجه درآوری مرغ‌های مادر گوشتی‌

دوره 62، شماره 2، تابستان 1386، صفحه 107-114
شهرام گلزار ادبی؛ شعبان رحیمی؛ محمد علی کمالی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

2.

استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله‌های پرواری

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 337-348
امیر اکبری افجانی؛ حمید امانلو؛ ابوالفضل زالی زالی؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی گنج خانلو

3.

تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 67، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 585-597
ام البنین طاهری کندر؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ عبدالرسول دریایی؛ فرشته خادمی؛ قدرت میرزاده

4.

تأثیر مکمل ال-کارنیتین در جیره‌ی جوجه‌خروس‌های نابالغ بر بافت‌شناسی بیضه، شاخص‌های اسپرماتوژنز و لیپوپروتئین‌های پلاسما در پیک تولید

دوره 76، شماره 1، بهار 1400، صفحه 94-102
وحید محمدی؛ سید داود شریفی؛ محسن شرفی؛ عبداله محمدی-سنگ چشمه

5.

مطالعه اثر تغذیه ال-کارنیتین پیش از بلوغ بر فراسنجه‌های کیفی منی تازه و منجمد-یخ‌گشایی شده خروس‌های مادر گوشتی

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 271-279
وحید محمدی؛ سید داود شریفی؛ محسن شرفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.