1.

ارزیابی کمی و کیفی ترکیب‌های فنلی و فعالیت پاداکسندگی بره‌موم شهرستان کرج

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 499-506
لعیا پورآزادی؛ غلامعلی نهضتی؛ فاطمه غازیانی؛ سعید عباسی

2.

تاثیر پودر بره‌موم بر عملکرد رشد، اجزای لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 431-440
میکائیل قلی پور؛ وحید واحدی؛ زربخت انصاری پیرسرایی

3.

فعالیت ضدقارچی عصاره اتانولی بره‌موم علیه چند قارچ بیماریزای پس از برداشت

دوره 7، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 103-107
رباب اعزازی؛ مهدی داوری

4.

مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 685-696
عباس عاشوری؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود طاهر؛ علیرضا بهنامی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب