1.

Physicochemical, textural and sensorial properties of cocoa sponge cake formulated with xanthan gum during shelf-life

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 94-98
Zahra Khoshdouni Farahani

2.

Physicochemical, textural and sensory analysis of bread made from bakery premixe

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 35-40
Zahra Sheikholeslami؛ Mahdi Karimi؛ Sepideh Yosefzadeh sani

3.

بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 963-975
نسا غیبی؛ رقیه اشرفی یورقانلو

4.

بررسی رابطه بین خصوصیات کیفی درخت سفید کرکوAcer hyrcanum F.et M. و رویشگاه در شیب شمالی البرز

دوره 53، شماره 1، فروردین 1379
محمدعلی رجامند؛ محمدرضا مروی مهاجر

5.

بررسی مشخصه‏های کمّی و کیفی درختان کبوده شیرازی (Populus alba L.) و تبریزی (Populus nigra L.) در توده‏‏های دست‏‏کاشت غرب استان اصفهان

دوره 67، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 233-244
سهیل سهیلی اصفهانی؛ اصغر فلاح


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب