1.

Effect of Humic Acid and Amino Acid Foliar Applications on the Growth Characteristics, Yield, and Fruit Quality of Tomato (Solanum lycopersicom L.)

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 309-318
Asghar Sadeghi Chah-Nasir؛ Abdolhossein Abootalebi Jahromi؛ Behnam Behrooznam؛ Hamed Hassanzadeh Khankahdani؛ Abdolkarim Ejraei

2.

Selective leaching of low-grade phosphate ore using a mixture of organic acids

دوره 54، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 65-70
Mehdi Gharabaghi؛ Mostafa Taghavi؛ Ziaedine Shafaei

3.

اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 245-254
محسن افشار منش؛ مریم رضائی پور؛ محمد سالارمعینی

4.

اثر محلول‎پاشی اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر برخی صفات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد سورگوم (Sorghum bicolor L.) در سطوح مختلف آبیاری

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 55-67
محمد بهزاد امیری؛ یاسر اسماعیلیان؛ مهین آلبوغبیش

5.

تأثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 70، شماره 3، مهر 1394، صفحه 293-299
حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی

6.

تاثیر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و دو منبع مکمل متیونین بر عملکرد، شاخص‌های لاشه و دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 41-49
علی اصغر ساکی؛ مرتضی افتخاری

7.

تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 343-353
مهدی احمدی؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب