تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,243 |
تعداد مقالات | 67,878 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,507,281 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 90,280,423 |
1. | Pre-harvest Application of Potassium and Iron Promotes Phenolic Acids and Anthocyanidin Accumulation and Boosts Antioxidant Capacity in Raisin Produced from ‘Red Sultana’ Grape (Vitis vinifera L.) | |
دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 315-328 | ||
Rouhollah Karimi؛ Seyed Mehdi Mirbagheri؛ Maryam Davtalab | ||
2. | اثر ترکیبی پتاسیم و آهن بر عملکرد، کیفیت میوه، کشمش و تحمل به سرما در انگور | |
دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 737-754 | ||
سید مهدی میرباقری؛ روح الله کریمی؛ موسی رسولی | ||
3. | استفاده از ماتریس هم-رخدادی سطح خاکستری برای طبقه بندی کشمش تودهای | |
دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 951-961 | ||
مصطفی خجسته نژند؛ حامد رمضانی | ||
4. | تأثیر سه روش خشککردن بر ویژگیهای بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش | |
دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 475-491 | ||
روح الله کریمی؛ فرزاد میرزایی | ||
5. | تعیین منحنیهای هم دمای جذب رطوبت کشمش بیدانه سفید | |
دوره 10، شماره 2، مهر 1387، صفحه 115-126 | ||
محمد غلامی پرشکوهی؛ مجید رشیدی؛ بابک بهشتی | ||