1.

Pre-harvest Application of Potassium and Iron Promotes Phenolic Acids and Anthocyanidin Accumulation and Boosts Antioxidant Capacity in Raisin Produced from ‘Red Sultana’ Grape (Vitis vinifera L.)

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 315-328
Rouhollah Karimi؛ Seyed Mehdi Mirbagheri؛ Maryam Davtalab

2.

اثر ترکیبی پتاسیم و آهن بر عملکرد، کیفیت‌ میوه، کشمش و تحمل به‌ سرما در انگور

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 737-754
سید مهدی میرباقری؛ روح الله کریمی؛ موسی رسولی

3.

استفاده از ماتریس هم-رخدادی سطح خاکستری برای طبقه بندی کشمش توده‌ای‌

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 951-961
مصطفی خجسته نژند؛ حامد رمضانی

4.

تأثیر سه روش خشک‌کردن بر ویژگی‌های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 475-491
روح الله کریمی؛ فرزاد میرزایی

5.

تعیین منحنی‌های هم دمای جذب رطوبت کشمش بیدانه سفید

دوره 10، شماره 2، مهر 1387، صفحه 115-126
محمد غلامی پرشکوهی؛ مجید رشیدی؛ بابک بهشتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب