1.

antimicrobial effect of Cuminum Cyminum essential oil on Iranian white soft cheese in air and modified atmosphere packaging during refrigerated storage

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402
Leila Khaji؛ Negin Noori؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Ali Khanjari؛ Hasan Ghandomi Nasrabadi

2.

Edible coating for different types of cheeses: A review

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 115-122
Samaneh Jebraeili؛ Javad Hesari؛ Mahnaz Manafi Dizajyekan

3.

Production of cheese and ice cream enriched with biomass and supernatant of Spirulina platensis with emphasis on organoleptic and nutritional properties

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 فروردین 1402
Maryam Shafaei Bejestani؛ Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan

4.

مطالعه ژن‌های حدت سویه‌های وروتوکسین‌زای باکتری اشریشیا کلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه

دوره 66، شماره 3، مهر 1390، صفحه 223-228
مجتبی بنیادیان؛ تقی زهرایی صالحی؛ محمدرضا محزونیه؛ فروغ اخوان طاهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب