1.

Comparison of Eleven Commercial Grape (Vitis vinifera L.) Cultivars in Terms of Phenolic Profile and Antioxidant Properties

دوره 11، شماره 2، تیر 2024، صفحه 201-216
Maryam Rahimi؛ Narges Pakravan؛ Rouhollah Karimi

2.

اثر پرتو فرابنفش بر تولید رسوراترول در برگ و میوه دو رقم انگور (Vitis vinifera L.) ایرانی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
عقیل محمودی پور؛ محمود اثنی عشری؛ منصور غلامی؛ امید کرمی

3.

ارزیابی اثرات رسوراترول به عنوان یک پلی فنول طبیعی بر شاخص‌های رشد و آنزیم کبدی در ماهی زبرا (Danio rerio)

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 391-400
مینا فعال؛ حامد منوچهری؛ رضا چنگیزی؛ فاطمه بوترابی؛ محمدرضا خرمی زاده

4.

تاثیر چهارده هفته فعالیت هوازی همزمان با مکمل‌دهی رزوراترول روی میزان پروتئین SIRT1 و UCP-1 و PGC-1α در بافت کبد ی، چربی زیر پوستی و چربی احشایی موش های صحرایی نر

دوره 10، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 39-58
هادی زاهدی؛ مقصود پیری؛ مهدی هدایتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب