1.

ارایه مدلی برای تبیین عوامل مؤثر بر عملکرد برند در صنعت مواد غذایی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 115-126
شهریار عزیزی؛ منیژه قره¬چه؛ وحید ستار

2.

تبیین رابطة قابلیت‎های بازاریابی و عملکرد مالی سازمان

دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-128
زهره دهدشتی شاهرخ؛ محمد ناطق؛ راضیه احسانی

3.

شناسایی و دسته‌بندی ذهنیت کارآفرینان درمورد بازاریابی کارآفرینانه با استفاده از روش کیو

دوره 9، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 533-551
مرتضی ملکی مین باش رزگاه؛ وحید شرفی

4.

مدل مفهومی یکپارچه مبتنی بر تمامیت برای ایجاد، نگهداشت و توسعه قابلیت‌های بازاریابی، مزیت رقابتی پایدار و عملکرد برتر کسب‌وکار

دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 594-626
احمد سلیمی؛ علی صنایعی؛ آذرنوش انصاری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.