1.

Evaluating Contamination Level of Raw and Roasted Nuts Distributed in Commercial Markets in Mazandaran Province, Iran

دوره 14، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 167-176
Maryam Azizkhani؛ Fereshteh Jafari؛ Pouyan Haghighi؛ Maedeh Dehghan

2.

بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
رامین رادفر؛ حسن فاطمی؛ محمدعلی سحری

3.

بررسی مسائل کشت فندق و اثرات اقتصادی اجتماعی آن در منطقه اشکورات ( شهرستان رودسر)

دوره 35، شماره 2، تیر 1382
دکتر پرویز کردوانی؛ عیسی پور رمضان

4.

بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ،اتوگامی وانتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
سونا حسین‌آوا؛ علی ایمانی؛ م. ماخنوف

5.

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه اندازه بندی فندق

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 375-381
علی ماشاءاله کرمانی؛ شهریار کوراوند

6.

طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندق‌شکن مخروطی

دوره 52، شماره 4، دی 1400، صفحه 549-565
علی ماشاءاله کرمانی؛ حسین مافی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.