1.

اثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگی‌های لاشه سنین مختلف بزغاله‌های بومی فارس

دوره 42، شماره 2، پاییز 1390، صفحه 107-114
بهمن ایلامی؛ محمدعلی کمالی

2.

تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجه‌های ‌گوشتی در شرایط تنش گرمایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400
سید حامد موسوی علمداردهی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ عیسی دیرنده؛ محمد کاظمی فرد

3.

تاثیر افزودن پودر تخم گشنیز و ریشه زنجبیل به جیره بر عملکرد رشد، ویژگی‌های لاشه، جمعیت اشریشیاکلی ایلئوم روده و برخی پارامترهای بیوشیمی سرم جوجه‌های گوشتی

دوره 73، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 309-318
یاسمن شریفی سوقه؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو؛ جواد بیات کوهسار

4.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 463-471
فاطمه عزیز علی آبادی؛ حسن درمانی کوهی؛ مهرداد محمدی

5.

تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگی‌های لاشه بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 139-150
منصور سراوانی؛ کمال شجاعیان؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی

6.

تأثیر منبع غله و افزودن آنزیم به جیره بر عملکرد و صفات سرمی در جوجه‌های گوشتی

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 229-241
ابراهیم قرقانی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی

7.

تعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگی‌های لاشه در بره‌های نر نژادهای قزل و مهربان

دوره 42، شماره 3، زمستان 1390، صفحه 239-245
جمشید ایزدی فرد؛ هادی آتشی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.