1.

اثر اسیدآبسیزیک بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و محتوای پرولین گیاه اسطوخودوس‎ ‎‏(‏Lavendula angustifolia cv. Organic Munestead‏) در واکنش به ‌کم‌آبیاری

دوره 52، شماره 1، بهار 1400، صفحه 195-211
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد؛ حسن سلطانلو؛ وحید شریعتی

2.

اثر محلول‌پاشی نانوکلات آهن بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکرد گل ژنوتیپ های بابونه تحت تنش خشکی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 257-271
حمیده آزاد قوجه بیگلو؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد؛ قاسم پرمون

3.

ارزیابی تحمل پایه‌های هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بی‌کربنات و کمبود آهن

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 341-355
راضیه رستمی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی

4.

ارزیابی مقاومت و واکنش آنزیمی ارقام مختلف باقلا در برابر لکه برگی آلترناریایی

دوره 51، شماره 1، بهار و تابستان 1399، صفحه 55-66
محمد علی تاجیک قنبری؛ صغری طاهرپورکلائی؛ ولی الله بابایی زاد؛ شیده موجرلو

5.

افزایش عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد با تیمار بخار متیل سالیسیلات

دوره 40، شماره 1، بهار 1388
مرتضی سلیمانی اقدم؛ یونس مستوفی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ جواد فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد

6.

تأثیر تغذیه روی بر کاهش خسارت اکسیداتیو ناشی از تنش شوری در دو رقم زیتون

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 329-343
محمد رضا نائینی؛ محمود اثنی عشری؛ امیرحسین خوشگفتارمنش؛ محمد هادی میرزاپور

7.

تأثیر سطوح مختلف شوری روی برخی تغییرات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام

دوره 15، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 179-192
حمید رهنمون؛ فرید شکاری؛ جلیل دژم پور؛ محمد باقر خورشیدی بنام

8.

تأثیر غلظت های مختلف متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم های آنتی‌اکسیدانت و محتوی پروتئین کل ریحان

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 103-115
ابراهیم بروکی میلان؛ لیلا حسنی؛ بابک عبدالهی مندولکانی؛ رضا درویش زاده؛ فاطمه خردمند؛ عباس حسنی

9.

تأثیر محلول‌پاشی نانو اکسید آهن و کودهای زیستی بر فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان و برخی ‏خصوصیات فیزیولوژیکی ریشه و بخش هوایی سیاه‌دانه (‏Nigella sativa L.‎‏)‏

دوره 51، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 939-953
مریم برومند سویری؛ مصطفی حیدری؛ احمد غلامی؛ هادی قربانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.