1.

Antibacterial activity of porous anodized copper

دوره 51، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 84-89
Mohammad Ghorbanpour

2.

Antimicrobial activity of Zatacin against bacterial diarrheal pathogens

دوره 10، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 263-268
Mohaddese Mahboubi؛ Tahereh Falsafi؛ Majid Torabi Goodarzi

3.

Antimicrobial effects of pomegranate peel extract on lactobacillus plantarum and shelf life of Thousand Island dressing

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 اسفند 1398
Majid Javanmarddakheli؛ Akram Akbari

4.

Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 2019، صفحه 71-76
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi

5.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C)

دوره 70، شماره 1، بهار 1396، صفحه 44-59
فاطمه پور ملایی؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه

6.

بررسی وضعیت مصرف داروهای ضد باکتریایی در گاوداری‌های شیری استان تهران (1384‌-1383‌)

دوره 69، شماره 1، بهار 1393، صفحه 41-48
علی رسولی؛ سیدمحمد فقیهی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.