تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,766 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,218,886 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,965,564 |
1. | ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده | |
دوره 39، شماره 1، اسفند 1387 | ||
کامبیز جهان بین؛ زهرا امام جمعه؛ منوچهر حامدی | ||
2. | تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی | |
دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-9 | ||
سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده | ||
3. | مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیمالجثه (Osphronemus goramy)، قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio) | |
دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 201-216 | ||
بهاره شعبانپور | ||