
تعداد نشریات | 163 |
تعداد شمارهها | 6,773 |
تعداد مقالات | 72,993 |
تعداد مشاهده مقاله | 132,611,927 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 103,890,522 |
1. | اثرات افزودن گوانیدینواستیکاسید به جیرههای با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی | |
دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 87-98 | ||
سید محمدعلی میرحسینی؛ سید ناصر موسوی؛ علی افسر | ||
2. | استفاده از آنزیم پروتئاز در جیرههای با سطوح مختلف پروتئین و اسیدهایآمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی | |
دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 163-180 | ||
سپیده گزانی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد | ||
3. | پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین | |
دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 535-548 | ||
رضا صلاحی مقدم؛ محمدحسین شهیر | ||