1.

بررسی تاثیر افزودن برخی اجزاء گیاهی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی لواشک فراسودمند

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 73-87
سپیده خراسانی؛ فاطمه شهدادی؛ اعظم ایوبی؛ محمد بلوردی؛ نیلوفر دامغانی

2.

تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر صفات بیوشیمیایی، عناصر غذایی و عملکردی میوه فیسالیس ‏‏(‏Physalis peruviana L.‎‏)‏

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 795-806
زهرا گودرزی؛ عبداله احتشام نیا؛ حسن مومیوند؛ محمدرضا راجی

3.

هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 379-390
مونا عزیزی؛ انوشه شریفان؛ ابراهیم حسینی؛ عبدالله قوامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب