خراسانی, سپیده, شهدادی, فاطمه, ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد, دامغانی, نیلوفر. (1402). بررسی تاثیر افزودن برخی اجزاء گیاهی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی لواشک فراسودمند. , 54(1), 73-87. doi: 10.22059/ijbse.2023.344355.665487
سپیده خراسانی; فاطمه شهدادی; اعظم ایوبی; محمد بلوردی; نیلوفر دامغانی. "بررسی تاثیر افزودن برخی اجزاء گیاهی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی لواشک فراسودمند". , 54, 1, 1402, 73-87. doi: 10.22059/ijbse.2023.344355.665487
خراسانی, سپیده, شهدادی, فاطمه, ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد, دامغانی, نیلوفر. (1402). 'بررسی تاثیر افزودن برخی اجزاء گیاهی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی لواشک فراسودمند', , 54(1), pp. 73-87. doi: 10.22059/ijbse.2023.344355.665487
خراسانی, سپیده, شهدادی, فاطمه, ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد, دامغانی, نیلوفر. بررسی تاثیر افزودن برخی اجزاء گیاهی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی لواشک فراسودمند. , 1402; 54(1): 73-87. doi: 10.22059/ijbse.2023.344355.665487


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب