1.

Incorporation of essential oils with antibiotic properties in edible packaging films

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 77-84
Arezou Khezerlou؛ Maryam Azizi-Lalabadi؛ Mir-Michael Mousavi؛ Ali Ehsani

2.

Nanotechnology in Food Packaging and Storage: A Review

دوره 15، شماره 2، تیر 2021، صفحه 122-153
Farideh Peidaei؛ Hamed Ahari؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Maryam Ataee

3.

Polymethacrylate coated electrospun chitosan/PEO nanofibers loaded with thyme essential oil: a newfound potential for antimicrobial food packaging

دوره 6، شماره 2، بهمن 2023، صفحه 8-16
Elham Farahmand؛ Zahra Emam-Djomeh؛ Mohammad Ekrami؛ Sayed Hadi Razavi


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب