تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,764 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,179,968 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,927,734 |
1. | Functional protein beverage with milk and egg white: physical properties, formulation, protein contents and amino acids components | |
دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 49-54 | ||
Fahimeh Lotfian؛ Mostafa Karami؛ Sohrab Moeini | ||
2. | Thermal aggregation of egg white proteins as affected by saccharides | |
دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 110-115 | ||
Mahshad Nasabi؛ Mohsen Labbafi | ||
3. | تاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف | |
دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 223-234 | ||
محسن لبافی مزرعه شاهی؛ نگاه کریمی؛ مریم سلامی | ||