1.

Functional protein beverage with milk and egg white: physical properties, formulation, protein contents and amino acids components

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 49-54
Fahimeh Lotfian؛ Mostafa Karami؛ Sohrab Moeini

2.

Thermal aggregation of egg white proteins as affected by saccharides

دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 110-115
Mahshad Nasabi؛ Mohsen Labbafi

3.

تاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 223-234
محسن لبافی مزرعه شاهی؛ نگاه کریمی؛ مریم سلامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب