1.

Analyzing Rosmarinus officinalis essential oil and its nanoemulsion in beef burgers shelf life at refrigerator temperature

دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 69-80
Ali Mozafari؛ Amirali Anvar؛ Amir Mirzaei؛ Maryam Ataee

2.

Development of nanoemulsion-based antimicrobial activity of cinnamon prepared with soy protein isolate-lecithin

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 147-154
Shima Ghani؛ Hassan Barzegar؛ Mohammad Noshad؛ Mohammad Hojjati

3.

بررسی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون نانوامولسیون برخی ‌اسانس‌ها و یک عصاره گیاهی ‏در سفیدبالک پنبهBemisia tabaci (Gennadius) ‎‏ ‏

دوره 50، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 143-158
علیرضا بلندنظر؛ محمد قدمیاری؛ محمدرضا معمارزاده؛ جلال جلالی سندی؛ مریم ذولفقاری

4.

شبیه‌سازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-714
امید احمدی؛ هدا جعفری زاده مالمیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب