1.

Development of nanoemulsion-based antimicrobial activity of cinnamon prepared with soy protein isolate-lecithin

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 147-154
Shima Ghani؛ Hassan Barzegar؛ Mohammad Noshad؛ Mohammad Hojjati

2.

بررسی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون نانوامولسیون برخی ‌اسانس‌ها و یک عصاره گیاهی ‏در سفیدبالک پنبهBemisia tabaci (Gennadius) ‎‏ ‏

دوره 50، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 143-158
علیرضا بلندنظر؛ محمد قدمیاری؛ محمدرضا معمارزاده؛ جلال جلالی سندی؛ مریم ذولفقاری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.