1.

Numerical Details of Convective Heat Transfer by Micro-Encapsulated PCM Case Study: Annular Slurry Flow

دوره 53، شماره 1، خرداد 2022، صفحه 66-82
Javad Rostami

2.

بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes)

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 355-365
محمود حسین نیا؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالدآباد

3.

تأثیر حشره‌کشی فرمولاسیون میکروکپسول اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شپشۀ آرد Tribolium confusum

دوره 49، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 111-120
سید محمد احسائی؛ خلیل طالبی جهرمی؛ قاسم عموعابدینی؛ ماریا خوزه کوسرو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب