تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,766 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,222,991 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,970,170 |
1. | Effects of Infrared cooking techniques and Balangu (Lallemantia royleana) gum concentration on quality characteristics and stress relaxation of chicken nugget | |
دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 26-36 | ||
Delasa Rahimi؛ Mahdieh Hasani؛ Mahdi Kashaninejad | ||
2. | امکان سنجی فنی استفاده از اشعه مادون قرمز در پوست گیری مغز فندق به روش خشک | |
دوره 49، شماره 2، تیر 1397، صفحه 261-268 | ||
علی ماشاءاله کرمانی؛ شهریار کوراوند؛ جلال اسکندری | ||