1.

تأثیر پودر گیاهان آویشن زوفایی و سرخارگل بر کیفیت عضله سینه جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 153-164
حسن شیرزادی؛ زینب نظری؛ کامران طاهرپور

2.

تأثیر مکمل گوآنیدینواستیک اسید و بتائین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و هورمون‌های تیروئیدی در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 95-108
معصومه نصیرالاسلامی؛ مهران ترکی؛ علیرضا عبدالمحمدی

3.

ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 79-90
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی؛ قاسم جلیلوند

4.

تغییرات عملکرد، پارامترهای کمی و کیفی گوشت و فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 447-456
عباس علیپناه؛ پرویز فرهومند؛ محسن دانشیار؛ غلامرضا نجفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب