1.

اثر آرژنین و متیل جاسمونات بر کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای میوه‌ انار رقم ملس ‏ساوه

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 541-552
فرهاد پیرزاد؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی

2.

ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه سیب رقم ‘گلاب کهنز’

دوره 14، شماره 2، بهمن 1391، صفحه 71-82
مریم هادیان دلجو؛ حسن ساری خانی

3.

تأثیر دو روش پوشاندن با کاغذ مومی در مهار آسیب‌های ناشی از سرمازدگی میوۀ انار ’ملس ساوه‘ در سردخانه

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 251-263
مصباح بابالار؛ عزیزه مسیب زاده؛ ذبیح‌اله زمانی؛ امیر موسوی؛ محمدرضا فتاحی‌مقدم

4.

حساسیت پنج رقم سیب به قهوه‌ای شدن

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
منوچهر حامدی؛ جعفر محمدزاده میلانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب