1.

Antimicrobial activity of Zatacin against bacterial diarrheal pathogens

دوره 10، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 263-268
Mohaddese Mahboubi؛ Tahereh Falsafi؛ Majid Torabi Goodarzi

2.

اثر عصاره آویشن شیرازی (Boiss Zataria multiflora) و پونه (Mentha pulegium L) بر تغییرات فاگوسیتوز، لیزوزیم، انفجار تنفسی و گلبولهای خون در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 447-454
پریا اکبری؛ محبوبه قرقانی؛ محمد سعید فریدونی

3.

ارزیابی اثرات اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora(‌)‌ ‌بر میزان تفریخ تخم قزل آلای رنگین کمان)Oncorhynchus mykiss( ‌و درصد بقاء لارو آن در مقایسه با آب اکسیژنه و مالاشیت گرین

دوره 64، شماره 2، تابستان 1388
مهدی سلطانی؛ مهدی اسفندیاری؛ سهیلا خضرایی نیا؛ میر مسعود سجادی

4.

بررسی تنوع شیمیایی اسانس جمعیت‌های طبیعی آویشن شیرازی (‏Zataria multiflora Boiss.‎‏) در ‏استان هرمزگان

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 669-677
سولماز معماری؛ علیرضا یاوری؛ مهدی بیکدلو

5.

تعیین حداقل علظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری‌های استافیلوکوکوس آرئوس، استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیاکلی

دوره 60، شماره 2، تابستان 1384
دکتر تقی زهرایی صالحی؛ دکتر مهدی وجگانی؛ دکتر منصور بیات؛ دکتر حسن ترشیزی؛ افشین آخوندزاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.