1.

بررسی آثار ماده لاک بالزام Lac- Balsam در حفاظت زخم های درختان چنار و کاج از آلودگی قارچی

دوره 56، شماره 2، مهر 1382
نعمت ا... خراسانی؛ علی اکبر عنایتی؛ آزیتا هاشمی طباطبایی

2.

پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 13-25
کامران خیرعلی پور؛ حجت احمدی؛ علی رجبی‌پور؛ شاهین رفیعی؛ محمد جوان نیکخواه؛ دیگویر جایاس؛ کالیرامش سیلیوریو؛ علی ملیحی پور

3.

تشخیص آلودگی قارچی در غده سیب‌زمینی با استفاده از تصویربرداری حرارتی

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 243-253
سعید فرخزاد؛ اسعد مدرس مطلق؛ پرویز احمدی مقدم؛ سعید جلالی هنرمند؛ کامران خیر علی پور

4.

تعیین میزان آلودگی قارچی خوراک طیور و اجزاء آن در مرغداری های گوشتی تربت حیدریه، استان خراسان رضوی، ایران

دوره 72، شماره 4، دی 1396، صفحه 447-456
زهرا صالحان؛ سمانه عیدی؛ محمد محسن زاده؛ محمد عزیززاده

5.

شناسایی قارچ‌های آلوده کننده نمونه‌هایی ازدانه‌های روغنی‌خوراکی(پسته، بادام، فندق) جمع‌آوری شده از تهران

دوره 62، شماره 2، آبان 1386
ویدا پیرزمانی؛ علیرضا باهنر؛ شهلا رودبار محمدی

6.

شناسایی قارچ‌های آلوده کننده نمونه‌هایی ازدانه‌های روغنی‌خوراکی(پسته، بادام، فندق) جمع‌آوری شده از تهران

دوره 62، شماره 2، تیر 1386، صفحه 157-161
ویدا پیرزمانی؛ علیرضا باهنر؛ شهلا رودبارمحمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب